Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

Sunt deja prieten
Handmade, bijuterii si accesorii handmade - Prochaine

Colectia Prochaine » Coliere
upload/produse/508eab4876606.jpg
zoom
Colier Demya
Colier handmade din zale aramii si cuart roz
200 lei
Cantitatea

Nu ma intreb niciodata cine am fost sau cine sunt. Profunzimile altora le studiez de la distanta, iar pe ale mele ador sa le cultiv cu discretie si sa nu le impartasesc nimanui. Iar in lume sunt cea feminina, cea jucausa si usor superficiala, cea care nu uita ca un zambet schitat in coltul gurii spune, uneori, tot ce aleg sa spun.

Colierul handmade este realizat prin impletirea manuala a zalelor de culoarea cuprului intr-o forma tubulara, continuata cu trei siraguri de pietre semipretioase (cuart roz) de aceeasi dimensiune. Cele doua jumatati distincte ale acestui colier handmade se completeaza perfect una pe cealalta, formand o bijuterie interesanta si armonioasa.

 

Modul in care accentueaza linia decolteului fac din colierul Demya o piesa usor de asortat atat unei tinute simple, ca de exemplu jeans si pulover, cat si unei tinute mai sofisticate, cum ar fi o rochie de seara.

spune unui prietenspune unui prieten            arata pe: arata pe facebookfacebook arata pe twittertwitter arata pe messengermessenger

Acest produs se potriveste cu
Colier Demya Colier Demya Colier Demya Colier Demya